Smarrig chokladpaj på Gunnebo

Jag har släpat med ännu en kamrat runt det vackra men kuperade 6,7-km spåret från Herkulesgården i Mölndal. Denna gång utan regn, men med fika på Gunnebo. Klar förbättring om du frågar mig.

Jag kunde inte motstå att prova en chokladpaj och det är jag glad för. Den var kanongod! Det är ett tag sedan jag var stammis på Gunnebo kaffestuga men de verkar hålla stilen. Bra ställe för en utflykt. Rekommenderar lunchbuffén på vardagar.

Jag passade också på och provade normalzoomen, hur funkar den nuförtiden? Ja, om jag inte gillar ställa in fokus manuellt på långa avstånd så kan jag nog lämna det objektivet (också) hemma. På närbilder däremot funkar det fortfarande rätt bra. (Ja egentligen är det ju inte ett dugg fel på objektivet, det är kamerahuset som justerats en gång för mycket av Scandinavian photo).

chefstomaten