Skål och tack för tipsen!

Det börjar dra ihop sig till att vinka adjö till 2017 och välkomna in 2018 istället. Jag har redan rapporterat om årets populäraste texter från året. Nu är det dags att skåla lite för er läsare.

inga bilder hittades

Om jag inte redan har sagt det så vill jag verkligen tacka för alla tips som ramlat in till Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm. Tack vare veckans text om Rudenstams har jag fått in ett par till. Det inlägget blev ganska spritt då Rudenstams själva postade det på sin Facebook-sida och sedan sponsrade inlägget.

Anna från Linköping mejlade exempelvis och föreslog att jag skulle besöka Boställets vedugnsbageri. Jag ser fram emot att åka dit och testa. Tack för tipset.

Ulf Elfving tipsar om Mitt Nice

Jag har mer att vara glad över. Jag har ramlat över fina ord om Mitt Nice.

Ulf Elfving skriver så här »I Nice kan man ha stor glädje av en personlig, innehållsrik liten bok av Kristina Svensson, som heter ”Mitt Nice”.«

Jo jag tackar, roligt att höra!

Förlaget rapporterade före jul att Mitt Nice har beställts av 593 nya läsare under året. Roligt att boken fortsätter att sälja.

Bilden på boken med glass är från i höstas. Jag var i Nice och testade om jag fortfarande vidhåller att Arlequin Gelati har Nice (Frankrikes?) bästa chokladglass. Svar: ja. De har numera en med hallon samt en med apelsin också men den vanliga är fortfarande bäst! (Alla skedar beror på att jag fick provsmaka rätt många sorter innan jag beställde).

Trevligt avslut på året!

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on mars 21st, 2019 at 09:09 f m