Rörosfoto på temat förr i tiden

Förra veckan deltog jag för första gången i fotoutmaningen torsdagsfoto. Resultatet var över förväntan! Jag hade att göra hela torsdagen att läsa kommentarer, besvara kommentarer, lossgöra kommentarer som fastnat i olika spamfilter och surfa in på andras sidor och inspireras av fina bilder. Tack alla!

Dagens tema är förr i tiden. Förra veckans bild skulle passat utmärkt här, men det är ju fusk. Så därför har jag bläddrat runt i arkiven igen och tittat på gamla prylar, gamla båtar, gamla skyltar, gamla hus och människor klädd i gammaldags kläder. Men jag fastnade för den här. Den är från Röros i Norge och när jag ser den så känner jag förr-i-tiden-vibbar. Är det någon mer som gör det?

Edit: fotoutmaningen torsdagsfoto (som låg på http://torsdagsfoto.blogg.se/) är nedlagd och deltagarförteckningarna borta. Se andra bilder jag tagit från Röros

chefstomaten