Mitt Nice på Bistrot d’Antoine

De senaste veckorna har det trillat in ett antal riktigt trevliga läsarbrev med lika delar beröm för Mitt Nice och tips till framtida utgåvor. Tack! Jag blir jätteglad för vartenda ett! Jag har någon idé att samla ihop ett gäng brev till ett inlägg. Det här måste jag dock bara dela direkt. Det kommer från Maria Unde Westerberg.

Bon jour Kristina, Idag åt vi ännu en gudomligt god lunch på Bistrot d’Antoine och plötsligt ser jag hur din bok kommer fram hos herrarna vid bordet bakom vårt. De fick servitören att skriva något längst bak och jag var bara tvungen att fråga. Det visade sig att Lobodan och Vladimir valt krogen på din rekommendation och dessutom provat lentilles au saussison. De var begeistrade över smakerna som påminde om det de ätit i hemlandet Tjeckien som barn men aldrig hittat i Sverige där de bor sedan många år. Nu fick de både översättningar och recept på grytan. Och liksom vi, en supertrevlig lunch. Tack Kristina!

mitt-nice-foto-maria-unde-westerberg

Kan man bli annat än stolt och glad över ett sådant meddelande? Jag sänder också en tanke till Kerstin som var den som tipsade mig om Bistrot d’Antonine i sin tur. Lite avis blir jag på Lobodan och Vladimir som fått fatt i receptet. Madame Picard har en linsgryta i sitt sortiment av färdigrätter och ibland handlar jag den men det är inte alls samma sak.

PS! Ifall du har ett restaurangtips i västra Provence så får du gärna skicka det till mig också.

chefstomaten