Återgått till lavendelfält

Imorse stod jag helt enkelt inte ut längre med att se nyponen uppe i headern en enda dag till. När jag hängde upp dem i höstas tog jag motvilligt ner lavendelfält. Det hade jag glömt bort men när jag började fundera på vad jag skulle kunna hitta på för bild bestämde jag mig för att snabbspola fram flera säsongen i ett svep, hoppa över våren och gå direkt på sommarbilder. På så sätt så dröjer det ett tag innan bilderna är ”fel” igen. Jag öppnade upp mappen Antibes sommaren 2012 och snubblade raskt över lavendelbilderna. Jag råkar gilla färgen och vips så var det lavendel i headern igen.

Den fick sällskap av en bild på tvål. Sådana här stånd finns precis överallt på franska Rivieran och jag har precis hur många bilder som helst på dem. Fina färger. (Just dessa är fotade utanför en vinmässa).

Vi får se hur länge de får hänga uppe. Jag brukar byta bild uppe i headern ofta för att den ska passa till aktuell årstid men det var ett tag sedan nu. Tomatsallad har migrerats på webbhotellet så det metod att byta bilder som jag är van vid fungerar inte längre. Just nu deltar jag dessutom i den här utmaningen att blogga ett inlägg om dagen, #blogg100, som tagit upp alltför mycket tid. Inte för att det tar så lång tid byta header (beror iofs lite på hur lång tid man lägger på att välja bilder), men jag hade tänkt göra en total omvandling och byta utseende helt på Tomatsallad. Det projektet får jag dock skjuta på ett tag till.

Gillar du också lavendel kan du läsa om min lavendelsafari i Provence i somras eller varför inte bilder från marknaden i Aix en Provence? Eller följa alla inlägg i #blogg100.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on maj 25th, 2016 at 10:13 f m