Slottssprinten i Stockholm

Att se sport live är hur häftigt som helst. Spelar inte så stor roll om det är konståkning, ishockey, friidrott, fälttävlan eller min favoritsport – skidor – live är super. Man inser hur fantastiskt överdjävligt snabbt de åker när man ser bröderna Northug, ryssar och Teodor Petterson forsa fram runt Stockholms slott utan tv som mellanhand. Idag var det dags för Slottsprinten, sista sprinten i årets sprintcup och inledning på den minitour som avslutar hela världscupen. Senast jag var på Slottsprinten var när Per Elofsson fick ta emot ett eller annat pris efteråt. Om det var bragdmedaljen så var det 2001 eller däromkring.

Inte heller idag var jag på Slottsprinten fast jag gärna hade velat. Men jag kände att jag inte hade tid för jag skulle bland annat skriva klart ett überlångt referat från konferensen jag var på i måndags. Följ länken om du vill veta mer om Bokmarknaden i kris? Med tanke på hur mycket tid jag lagt på att skriva det hoppas jag att även de som inte är intresserade följer länken…

Bilderna har Kocken tagit med sin mobiltelefon (en SonyEricssn Arc – illustrerar varför man ska släpa runt på blytungt men snabbt teleobjektiv när man ska fota sportfoton). Kocken fick också en snabb pratstund med Calle Halvarsson, sa att det hade varit kul att följa honom i spåret i år och önskade honom lycka till inför nästa säsong. Jag längtar redan efter nästa säsong med snö!

Inlägg 57/100 i #blogg100

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)