Sommaren är här

Efter diverse regn, kyla och regnskurar verkar ordningen vara återställd och sommaren vara här. Inte en dag för tidigt.

Jag har inte hunnit se mig om så mycket men några fina bilder har det blivit under två utflykter under pingsten. Ett urval av dessa skulle jag väl visat upp här på bloggen för länge sedan om allt varit som vanligt. Men det är det inte. Musarmen skriker så fort jag sätter mig vid datorn. Extremt opraktiskt när man ska redigera ett bokmanus kan jag rapportera. Jag tror det är ett muskelfäste som är inflammerat. Ont gör det i alla fall att lyfta armen. Det här skrivs halvliggande i soffan med armen fixerad mot ryggstödet. Det funkar hjälpligt att skriva så men att sortera bilder funkar inte något vidare. Stretching och voltaren knapras i stora mängder och jag hoppas återkomma med fler bilder.

Den här bougainvillea blommar i alla fall just nu på balkongen. Vi trodde den hade kolat av under vintern för det fanns inte ett blad kvar men innan den hann förpassas ut så började det dyka upp små skott och nu är den riktigt fin. Heja sommaren!

chefstomaten