Söndagspromenad i Lackarebäcksravinen

Jag gillar verkligen vinterstudion och sitter klistrad så fort det är stafett men någon måste ta och förhandla lite med solen! Den trillade ju ner direkt efter att Calle Halvarsson spurtat in på en fin tredjeplats i herrstafetten. Kanske inte direkt efter, men alldeles för snart för att jag skulle hinna med någon längre utflykt. Trots solens brist på samarbetsvilja kände jag att det var dags sparka liv i min söndagstradition med promenader igen efter förra veckans haveri.

Eftersom det redan var halvskymning när jag kom iväg ut, hann jag inte så långt utan fick hålla mig i närområdet. Närmast är kanske Safjället men dagsformen föredrog Lackarebäcksravinen. Kanske hade det varit bättre att kajka upp på Safjället för i den djupa ravinen var ljusförhållandena sådana att kameran ville dra iväg med ISO 6400. Det blev manuellt fokus med kameran stödd mot eller annan fuktig sten. Jag tycker faktiskt att resultatet blev helt ok efter lite grann (rätt mycket) noise reduction i datorn.

Extra kul var att jag på väg ut mötte den krullhåriga svarta hunden som jag publicerat bild på här tidigare. Nu vet jag att han inte heter Bella.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)