Vacker vandring på Cap D’Antibes

Jag bara måste visa ett par bilder jag tog idag. Jag har inte hunnit sortera alla bilder (eller räta upp horisonterna) så det är inte ens säkert att dessa är de jag gillar bäst. Jag hade tänkt spara dem till ett långt långt inlägg om sentier littoral mellan Plage de la Garoupe och Villa Eilen Roc (som var dagens tänkta mål), om hur man tar sig dit och på vilket sätt det här stället är förknippat med ett av mina värsta minnen från Rivieran. Men det hinner jag inte göra just nu så det får skjutas på framtiden. Men tills dess. Är det inte vackert? Duger väl att ha med i en bok? Imorgon bitti ska jag till Cap Ferrat som sägs vara ännu vackrare – är det möjligt?

Fler foton från en annan tur på spetsen av Cap d’Antibes

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)

Last updated on november 17th, 2021 at 12:21 e m