Sista cykelturen, en foto och badtur

Trogna läsare har följt mina äventyr med hyrcyklarna från Holiday Bikes. Den första, tantcykeln, tog mig till filmfestivalen i Cannes och gav mitt ändalykt en rejäl omgång. Den andra, den gula mtb:n gav mig en rejäl promenad (alldeles i onödan dessutom). Skulle jag ge upp och låta cykel nummer tre hålla sig i garaget?

Nej, givetvis inte, jag är alltför envis. Dessutom småsnål, hade jag nu betalt dyra pengar för att hyra cykel då skulle den minsann användas. Men kanske inte ses som ett snabbare alternativ till bil utan som ett glidaralternativ till apostlahästarna. Därför gick mina sista cykeltur längs vattnet runt Cap d’Antibes. Dvs nästan samma runda som jag gick med hunden en vecka tidigare. Fast då tog jag en avstickare upp till fyren La Garoupe för att dricka vatten, nu tog jag en avstickare ner i vattnet.

Dessutom fick jag utökat min omfattande samling foton av Port de l’Olivette, vilket skulle kunna vara Rivierans vanligaste vykortsmotiv.

chefstomaten