Väderstads knäcke och Grennas pistageglass måste testas

Grennaglass Pastorns bittra pistasch är lika god som glassen på Arlequin i Nice. Det säger Kerstin från Skänninge som hört av sig efter min sågning av Grennaglass häromveckan. Självklart lovar jag efter dessa lovord att ge Grennaglass en till chans (eller två eller tre). Arlequin är nämligen det ställe där jag ätit den allra bästa chokladglassen hittills.

Kerstin föreslog också att jag skulle prova Väderstads knäckebröd. Så det har jag lovat att göra. Om jag inte kan vänta tills jag kommer förbi Väderstad igen så finns det på NK saluhall.

Nya resor försenas pga teknikstrul

I början av veckan var jag på hugget och funderade på om kommande långhelg skulle användas till en liten extraresa till Östergötland. Jag har hittat många lovande ställen att utforska och inte blev mitt engagemang mindre av att jag fick ett trevligt läsarbrev (Kerstin har läst både Mitt Nice och Mitt Provence).

Men så uppdaterade jag Android-version i mobilen (varför varför varför???). Jag brukar undvika dessa uppdateringar men ledsnade på att ha den där påminnelserutan hela tiden. Så jag uppdaterade inte bara en version utan två och nu är jag utan fungerande mobilkamera. För att göra en lång historia kort så är jag nu trött, sur och tankarna på researchresor är inställda.

Bilderna i det här inlägget är från min förra resa till Väderstad. På den tiden jag kunde ta närbilder med storkameran och landskapsbilder med mobilen.

Jag tror att fönstret är på den röda lada där Väderstads vinyl samt loppis håller till. Den affär som som fick mig att lämna motorvägen men som jag aldrig hittade till. Den är öppen lite när ägaren känner för det, vanligen helger.

chefstomaten