Första trollet har hittat till Tomatsallad!

Idag har jag nått en milstolpe i mitt bloggande. De ryska (?) trollen har hittat hit. En påhittat person som kallade sig för Angeliqua Sundhagen har skrivit något helt osammanhängande tjafs. Det har inte hänt sedan kommentarsfältet invaderades av ”vänner” till cafékedjan Le Pain Français för sju år sedan.

Detta betyder att jag äntligen har jag fått så många läsare att trollen tycker att det är värt att titta in. Sedan kan man undra vad de tror de ska uppnå. Samt varför de hittar på så genomlöjliga namn. Nåväl, det spelar ingen roll. Jag ser det som ett gott tecken och en effekt av det jag sett i besöksstatistiken på sistone.

Jag tror att jag har en viss läsare att tacka för veckans besöksrekord. En trogen läsare delade mitt inlägg om spårvagnar i en grupp på Facebook och det genererade nog flera hundra läsare. Samt ett troll.

Tack för draghjälpen och välkommen alla nya och gamla läsare.

Skål!

chefstomaten