Skanska delar ut fröpåsar

Skanska ska snart ha en visningshelg där de kränger bostäder. För att locka besökare har de skickat ut reklam: alla som kommer får en fröpåse! Jag kommer gärna om jag får en fröpåse som räcker för att dölja detta:

Kanske en sådan där skärm som Kalle Anka har när han campar? Ni vet hur det ser ut på julafton. Kalle väcks och husvagnen ligger vid en idyllisk sjö med blå himmel och fågelkvitter. Men när de packar ihop för att åka och fäller ihop skärmen så visar det sig att de övernattat vid rena öken. Inte helt olikt min utsikt faktiskt.

Jag vill istället ha vårfint. Blommor, rent och snyggt. Utemöbler där jag kan sitta med min kaffe. Fixar ni det Skanska så kanske jag t o m rekommenderar någon att köpa en av era lägenheter utan att nämna något om hur ni skött själva byggandet. Deal?

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)