Vad vill ni se i den årliga sajtöversynen?

Årsskiftet närmar sig och som vanligt så här års kliar det i fingrarna att sätta igång med en större omstrukturering av Tomatsallad. Jag är inte riktigt nöjd med det här utseendet (heller). Jag tycker att det är svårt att hitta igen texter – och då har jag ändå fördelen av att veta vilka texter som bör finnas här och har en vag idé om lämpliga ord att använda i sökfunktionen. Och om jag har svårt att hitta, hur är det då för andra?

Så fort jag får lite tid över för slösurfning brukar jag därför bläddra runt bland andra teman och drömma om något nytt, snyggt och lättnavigerat. Men jag har byggt in mig en del i det här temat. Bland annat kommer sidan Mitt Nice att helt haverera om jag byter. Den går förstås att bygga igen på något annat sätt. Kanske snyggare, renare och mer lättnavigerat.

Är det någon som har några synpunkter eller önskemål? Är det någon som läser Tomatsallad överhuvudtaget nuförtiden? Det ser inte riktigt ut så i statistiken, enligt den så har de flesta riktiga läsare flytt och kvar är bara obskyra ryska spök-spam-sajter.

Ifall ingen läser det jag skriver nuförtiden, beror det i så fall på att sajten inte är inbjudande, på att jag skriver tråkiga texter i fel ämnen eller är bloggen som fenomen död? Hur som helst så kommer jag nog att fortsätta eftersom en drivkraft bakom Tomatsallad är att jag ska ha någonstans att skriva sådant jag har lust att skriva om. Vilket gör att det vore rätt fiffigt om jag kan hitta igen gamla texter lite lättare. Hmmm. Nya och bättre menyer borde kanske prioriteras före några större omstruktureringar. Har jag inte skrivit det förr? Typ två år sedan. Sedan var det den där lilla petitessen att jag egentligen borde fila lite på ett eller annat bokmanus. Nåväl. Man kan ju drömma om en ny snygg layout. Hux flux kanske jag trycker på någon knapp och vips så har jag bytt utseende igen.

Ena stunden skiner solen, sedan rullar #dimman in. Jag passade på och tog en omväg idag och promenerade lite i stan. Synd att storkameran var kvar hemma. #vasabron #Stockholm #pilträd #stockholmström

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)