Favoriter Antibes & Göteborg 2010-2011

Det är skitsvårt att lista de bästa inläggen! För jag blir fort less på mina egna bilder och tycker alltid att den senaste artikeln överträffar allt gammalt skräp :-) Men här är några inlägg som läsarna gillat extra mycket. Först från Antibes, därefter Göteborg och sist några blandade (blå text = länkar).

Vackra vyer, vandring och vin på Franska Rivieran

Först ut är ett kort inlägg med bilder från en vykorssöt del av gamla Antibes. Titeln säger i detta fall allt :-)

Jag har skrivit och fotat en del vandringar, titta på mina fem favoriter från maj 2010. Eller den här vandringen från Villefranche till Nice.

Rivieran förknippas kanske mest med långa stränder, sol och bad men hur är det att fira jul och nyår på Riveran? Läs här.

Med cykel kan man gå i Napoleons fotspår, susa förbi bilköer och bli uppraggad – allt under en och samma eftermiddag. Läs mer i 3 bra skäl att cykla till Cannes.

En lång text med få bilder men med en hel del bra fakta för den som funderar på att köpa sig en bostad på Rivieran.

Utflykter i Göteborg med omnejd

En synnerligen trevlig utflykt på Tjörn med kulturella inslag inleddes på Sundsby säteri. Har du inte varit där rekommenderar jag ett besök!

När man behöver en riktigt billig utflykt, ja då föreslår jag älvsnabben över till Eriksberg.

Jag besöker ofta botaniska trädgården eller trädgårdsföreningen och fotograferar exempelvis dahlior eller kamelior. I trädgårdsföreningen finns också ett av mina favoritcaféer, rosencaféet.

Ibland blir mina utflykter lite längre än jag hade tänkt mig. Som när vi skulle gå en kort promenad en vacker höstdag i Sandsjöbacka. Det hade spöregnat i veckor, äntligen sken solen och ändå var vandringslederna helt övergivna. Det fanns en anledning…

Mitt mest delade inlägg är nog bilderna från Göteborgsvarvet.

Andra populära inlägg på tomatsallad

Fler utflyktstips hittar du via etiketten utflyktstips eller titta bland mina caférecensioner. Jag skriver också initierade recensioner över utställningar emellanåt.

Svensk försommar när den är som vackrast (Äskhult by i Halland).

Sveriges godaste gravlax serveras på Löran utanför Sundsvall.

chefstomaten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.