mina första header-foton på bloggen

2024 bilderna temporärt bortplockade pga tekniska problem

Det har blivit en tradition att jag byter bild i headern högst upp på sidan med jämna mellanrum. Ett av skälen är att jag gillar variation men huvudskälet till bytena är att jag följer årstidsväxlingarna. Julbilder skulle se aningen udda ut i maj.

Kraven på bilderna är framför allt att de ska passa att skära till i mycket långsmalt format och matcha sidans innehåll. Jag har därtill en förkärlek för positiva färgglada bilder, helst blå och så vill jag ha bilder jag gillar.

Denna kravspec är inte helt lätt att uppfylla. I bildspelet ovan finns bilder som tidigare bara varit publicerade några minuter och andra som är riktiga favoriter och återkommande långkörare. Kanske återser du någon av dina favoriter?

(Bildspelet byggs på med fler bilder allt eftersom). 

chefstomaten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.