Sidan/länken/etiketten/bilden är bortstädad

Attans!

Du har klickat på en sida, etikett, bild eller någon annan länk som jag aktivt har städat bort. Tomatsallad har varit igång i många år (bloggen startades i januari 2010) och jag har använt den som övningssajt för att lära mig WordPress, hålla ordning på min research och allmänt visa upp mina favoritfoton. Det betyder att jag under året publicerat tusentals texter och ännu fler bilder. Med jämna mellanrum har jag försökt skapa samlingssidor, introsidor eller på andra sätt underlätta för läsarna att hitta bland den massiva mängden material. En del experiment har varit lyckade, andra har jag några år senare städat bort. Allt för att underlätta för dig som läser att hitta bland skogen av texter.

Klicka högst upp på sidan så kommer du tillbaka till förstasidan med aktuell meny och senaste nytt. Hoppas att du hittar det du söker!

Hälsar

Kristina/Chefstomaten

De senaste inläggen på bloggen Tomatsallad

Huvudrubriker på bloggen

Vanliga ämnen

#blogg100 antibes Boken "Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm" boktips café cykla Frankrike Göteborg – staden Halland Härjedalen jul kaffe Kristinas utflyktstips runt Göteborg Kristinas utflyktstips runt Stockholm lunch Mellan Stockholm och Göteborg Mitt Nice Mitt Provence museum Mölndal Nice objektiv om bloggen plugin Provence restaurang restips Rivieran inom räckhåll skanska skidor skidspår skriva bok Stockholm strand Strövtåg i Funäsfjällen & Ett år i Härjedalsfjällen Strövtåg runt Antibes Täby Tänndalen tåg utflyktstips Vandra i Frankrike Vandra i Sverige vandring väder Västergötland

chefstomaten