Fler lamm från Donsö

Jag kunde helt enkelt inte motstå att knalla tillbaka och säga hej på lammen en gång till innan jag lämnade Donsö igår. De är bara så söta!

[monoslideshow id=122]

Sedan irriterar det mig att alla bilderna är aning oskarpa. Det skulle ju kunna vara datorskärmen, låg upplösning, skit bakom kameran eller mina ögon det är fel på, men bilderna på hundarna från Sälen hund & aktivitet är inte drabbade av samma suddighet. Hundarna är förvisso något större och solen sken men lammen stod ju i princip stilla! Det är en sak att den rovfågel jag fotade på morgonen är så suddig att det inte går att identifiera vad det är för något men ett vitt lamm som ligger ner? Och visserligen är de inte tagna i största formatet men de är större än bilderna jag brukar lägga upp här.

Skillnaden? Ja hundbilderna är fotade med låneutrustning och bilderna på lammen är fotade med min egen. Ska jämföra med Fritz kamerahus någon dag men det ser inte ut som det blir någon tårta till Canon Service Center. Jag är inte så förvånad, den enda skillnaden i den här uppställningen (Canon 60D + Canon 70-200mm 4L) jämfört med de bilder som fick mig att lämna in utrustningen senaste gången är att de rengjort kamerahuset. Vad hade jag väntat mig – att det skulle göra någon skillnad?

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)