Rosor med NextGen Scroll Gallery

[scrollGallery id= 127]

Jag är så förtjust i min nya visa bilder-variant att jag måste köra en till bildspelsrepris. Rosor denna gång. De har publicerats tidigare i Rosenfest i Trädgårdsföreningen.

En annan version av detta inlägg är att jag har skrivit ett synnerligen nyskapande, intressant och spännande (och långrandigt) inlägg. Jag har också tagit bilder för att illustrera det. Men mycket viktiga skäl (typ vindrickande efter sex timmars bilkörning) hindrar mig från att förena de två i ett inlägg varför jag plockar fram min förberedda nödlösning. Cheerio!

Jag har gått med i en utmaning att blogga ett inlägg om dagen i etthundra dagar vilket gör att jag blandar ämnen ännu vildare än jag brukar göra (och ibland får ta till nödlösningar). Idag är det 76/100 i #blogg100.

PS! Det går numera att klicka på alla bilder (förutom de som är i bildspel) och pinna dem på Pinterest direkt.

Edit 2020: Det plugin:et har tyvärr slutat att fungera.

chefstomaten
Senaste inläggen av chefstomaten (se alla)